Cocktail bartender inhuren

Maak van jouw feestje of evenement een onvergetelijke ervaring met het inhuren van onze professionele cocktail bartenders. Bij ons draait alles om verse ingrediënten, smaakvolle dranken en een gastvrije ambiance. Met hun vaardigheden en onweerstaanbare cocktails toveren onze cocktail bartenders een glimlach op ieders gezicht.

Of je nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of festival organiseert, wij zorgen voor hoogwaardige drankjes en een bruisende sfeer. Al 23 jaar creëren we authentieke en unieke cocktails voor een breed publiek!

cocktail bartender inhuren

Let’s shake some cocktails!

Wil je een cocktail bartender inhuren?

Bij het inhuren van onze cocktail bartenders krijg jij een allesomvattende beleving. Met onze uitgebreide kennis en ons echte vakmanschap creëren we hoogwaardige ervaringen met een gevoel van gastvrijheid.

Wil jij onze cocktail bartenders inhuren? Dan hoef je zelf niets te regelen. Wij komen naar jou toe met de beste producten en materialen en zorgen ervoor dat jouw gasten van begin tot eind genieten van de wereld van cocktails. Alles is geregeld: ervaren cocktail bartender(s), een mobiele bar (of zelfs meerdere, afhankelijk van jouw wensen) en alle benodigdheden.

Of je nu een intieme bijeenkomst of een groot evenement wilt organiseren; wij stemmen de voorraad, het personeel en de ruimte volledig af op jouw wensen. En natuurlijk zorgen we altijd voor voldoende voorraad heerlijke ingrediënten en dranken voor alle gasten.

Passie voor prachtige smaakcombinaties

Plezier hebben in wat we doen, dat is waar het bij ons om draait. We vinden het geweldig om mensen blij te maken met heerlijke cocktails en om onze passie voor dit vakmanschap te delen op ieder soort feestje of evenement. Cocktails hebben iets bijzonders, ze brengen een feestelijke sfeer met zich mee. Wij zorgen voor een unieke ervaring voor alle gasten en ieder publiek! Wil jij een cocktail bartender inhuren? Dan ontwikkelen we graag een uniek concept op basis van jouw persoonlijke wensen. Iedere wens die we krijgen is persoonlijk, waardoor we onze service in een andere vorm gieten. Zo maken we het elke keer speciaal.

Laat het over aan onze ervaren cocktail bartenders!

Onze cocktail bartenders zorgen ervoor dat jouw gasten niet kunnen wachten om een cocktail te proeven. We begrijpen de behoeften van verschillende publieksgroepen en creëren een geweldige ervaring op een toegankelijke manier. Bij Flying Cocktails blijven we voortdurend innoveren en verbeteren. We combineren geweldige nieuwe smaakcombinaties in onze cocktails, bedenken gloednieuwe concepten en zoeken naar creatieve manieren om de ultieme cocktailcatering te leveren. We streven ernaar om iets bijzonders neer te zetten dat indruk maakt op iedereen. Onze cocktail bartenders inhuren zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

inhuren cocktail bartender
cocktail bartender huren
bartender cocktail inhuren

Wij regelen alles voor je

Je kunt ons inschakelen voor elk feestje of evenement dat je in gedachten hebt. Of het nu gaat om een intieme verjaardag met familie en vrienden, een groot festival of een bedrijfsfeest, wij hebben alles in huis om er een speciale touch aan te geven. Als je op zoek bent naar een enthousiaste cocktailcatering die ook leuke workshops en cursussen organiseert, dan delen wij graag onze kennis en vakmanschap op een speelse manier! Samen maken we er een gezellige middag of avond van waarbij jouw gasten worden ondergedompeld in de wereld van cocktails.

Cocktail bartender inhuren voor een all-in-house beleving

Onze cocktail bartenders maken jouw feestje of evenement helemaal compleet! Wij zorgen voor een verrassend en uniek concept op basis van jouw persoonlijke wensen. We bespreken samen wat je verwacht van onze uitgebreide service en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Op basis hiervan maken we een uniek plan waar jij en natuurlijk jouw publiek razend enthousiast van zullen worden. Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan voor de ultieme totaalbeleving. Laat ons de perfecte cocktailbeleving voor jou creëren!

Meest gestelde vragen

Het enige wat jij hoeft te regelen is dat we een plek hebben om onze mobiele bar neer te zetten! De rest regelen wij helemaal zelf voor jou.

Onze mobiele bar met alle benodigdheden en genoeg cocktail bartenders kun jij inzetten voor elke gelegenheid. Zowel met kleine feestjes als grote evenementen weten we raad. We organiseren daarnaast graag workshops en cursussen om onze kennis op de leukste manier mogelijk over te brengen!

Doordat elk evenement uniek is en helemaal aan de hand van jouw persoonlijke wensen wordt vormgegeven, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat. Zo kun je bij ons aangeven wat je graag zou willen en krijg jij een overzicht van het kostenplaatje. Dit ligt natuurlijk geheel aan de hoeveelheid cocktails, cocktail bartenders, bars en voor welk tijdsbestek je ons zou willen inhuren.

Welke bar we jouw kant op brengen, hangt af van het specifieke feestje of evenement. We hebben diverse cocktailbars waarbij 1 tot 4 personen achter de bar staan. Aan de hand van de grootte van het publiek en de beschikbare ruimte kiezen we de juiste bar voor jou.

Wat er ook gebeurt, jouw gasten komen natuurlijk niet zonder te zitten. We zorgen altijd dat we genoeg producten en benodigdheden bij ons hebben, en hierbij houden we zeker rekening met een mogelijke uitloop. Als het afgesproken aantal cocktails is ‘behaald’, geven wij je natuurlijk een seintje zodat je kunt aangeven wat je zou willen. Extra cocktails worden op nacalculatie berekend. Het maximale extra bedrag kan besproken worden tijdens het evenement, zodat je altijd kunt aangeven aan welk budget jij je wilt houden.

Onze cocktail bartenders hebben een enorm brede kennis van cocktails. Dit betekent dat wat jouw wensen ook zijn, wij ze kunnen waarmaken. Ons gevoel voor smaak en combinaties is feilloos. Zowel authentieke, klassieke cocktails komen bij ons voorbij, als unieke en verrassende cocktails die je nog niet eerder hebt geproefd. Wat wij aanbieden op jouw evenement, stemmen we volledig af op jouw persoonlijke wensen.

Bij Flying Cocktails hanteren we een minimum van in totaal 75 cocktails.

Nee, wij bieden een dienst aan waarbij onze mobiele bar wordt bediend door onze cocktail bartenders. Wij zijn een all-in cocktailcatering die ervoor zorgt dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Een losse bar huren zonder personeel is daarom bij ons niet mogelijk.