Cocktail catering

Wij brengen elk publiek in aanraking met de wereld van cocktails. Verse ingrediënten, heerlijke dranken, een geweldige gastbeleving en prachtig vakmanschap. Onze échte cocktailshakers toveren met hun kunsten en onweerstaanbare drankjes een lach op ieders gezicht. Flying Cocktails komt naar je toe en neemt een heerlijke sfeer mee naar jouw feestje of evenement.

Organiseer je een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of festival? Dan zorgen onze cocktail specialisten graag voor drankjes op een hoogstaand niveau en natuurlijk het nodige plezier. Onze cocktail catering maakt al 23 jaar authentieke én unieke cocktails voor elk publiek!

Let’s start shaking!

Een all-in cocktail catering

De cocktail catering van Flying Cocktails is een waar all-in-house beleving. Onze brede kennis en ons echte vakmanschap zorgen voor high-end ervaringen met een heerlijk gastvrij gevoel.

Bij het inhuren van onze cocktail catering heb je zelf niks om handen. Wij komen naar jou toe met de beste producten en materialen, en zorgen van begin tot eind dat jouw gasten een top ervaring beleven met de wereld van cocktails. Alles is geregeld: je krijgt zowel echte cocktailshakers, een mobiele bar (of meerdere, dit ligt helemaal aan jouw wensen) en alle benodigdheden er allemaal bij.

Zowel voor kleine als grotere bijeenkomsten kun je ons benaderen. Wij stemmen de voorraad, het personeel en de nodige werkruimte geheel af op wat jij voor ogen hebt. Eén ding is zeker: wij zorgen dat de voorraad strekt.

Onze passie voor cocktails

Wij hebben plezier in wat we doen. Het publiek blij maken met cocktails van hoge kwaliteit en het verspreiden van onze passie voor dit vakmanschap is waar ons plezier ligt. Waar er cocktails worden geschonken, worden ze ook gedronken. Deze heerlijke drankjes hebben iets speciaals over zich geen hangen, wat jouw evenement gelijk een feestelijke sfeer geeft. We willen niets liever dan een unieke beleving aan jouw gasten geven! We ontwikkelen graag een uniek concept aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Elk plan is anders, wij zetten daar graag onze creativiteit voor in.

Jouw cocktail catering voor elk publiek

Als cocktail catering zorgen wij dat jouw publiek zich thuis voelt. Wij voelen het publiek aan en creëren aan de hand hiervan een geweldige ervaring op een toegankelijke wijze. Wij blijven bezig met onszelf vernieuwen en verbeteren. Het combineren van geweldige, nieuwe combinaties in cocktails, het opzetten van gloednieuwe concepten en het zoeken naar creatieve manieren om de ultieme cocktail catering te kunnen leveren blijft voor ons de leukste uitdaging die er is. Wij zetten iets bijzonders neer.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt ons inzetten op elk feestje of evenement wat jij in gedachte hebt. Een knusse verjaardag met familie en vrienden, een groot festival of een bedrijfsfeestje; wij hebben alles in huis om er een speciale draai aan te geven. Zoek je een enthousiaste cocktail catering die een gezellige cursus of workshop leidt? Wij brengen onze kennis en vakmanschap graag over op de leukste manier: spelenderwijs! Samen maken we er een gezellige middag of avond van terwijl de gasten worden ondergedompeld in de wereld van cocktails.

Jouw cocktail catering met passie voor het vak

Is een cocktail catering hetgeen wat jouw feestje of evenement helemaal af maakt? Aan de hand van jouw wensen voor deze dag, avond of zelfs weekend zorgen wij voor een verrassend en uniek concept. Samen bespreken we wat jij verwacht van onze uitgebreide service en kunnen we jou meer vertellen over de mogelijkheden. Wij maken een gepersonaliseerd plan waar jij, en natuurlijk je publiek, dolenthousiast van wordt. Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan voor het totale plaatje. Flying Cocktails komt naar jou toe voor de echte all-in beleving!

Meest gestelde vragen

Het enige wat jij hoeft te regelen is dat we een plek hebben om onze mobiele bar neer te zetten! De rest regelen wij helemaal zelf voor jou, zodat jij die dag niks om handen hebt vanuit ons.
Onze mobiele bar met alle benodigdheden en genoeg personeel kun jij inzetten voor elke gelegenheid. Zowel met kleine feestjes als grote evenementen weten we ons raad mee. We organiseren daarnaast graag workshops en cursussen om onze kennis op de leukste manier mogelijk over te brengen!

Doordat elk evenement uniek is en helemaal aan de hand van jouw persoonlijke wensen wordt vormgegeven, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat. Zo kun je bij ons aangeven wat je graag zou willen en krijg jij een overzicht van het kostenplaatje. Dit ligt natuurlijk geheel aan de hoeveelheid cocktails, cocktailshakers, barren en voor welk tijdsbestek je ons zou willen inhuren.

Welke bar we jouw kant op brengen hangt af van het specifieke feestje of evenement. We hebben diverse cocktailbars waarbij 1 tot 4 personen achter de bar staan. Aan de hand van de grootte van het publiek en de beschikbare ruimte kiezen we de juiste bar voor jou.

Wat er ook gebeurt: jouw gasten komen natuurlijk niet zomaar zonder cocktails te zitten. We zorgen altijd dat we genoeg producten en benodigdheden bij ons hebben en hierbij houden we zeker rekening met een mogelijke uitloop. Als het afgesproken aantal cocktails is ‘behaald’ geven wij je een seintje zodat je aan kunt geven wat je zou willen. Extra cocktails zijn op nacalculatie, ook het maximale extra bedrag kan besproken worden tijdens het evenement zodat je altijd aan kunt geven aan welk budget jij je zou willen houden.

Onze cocktailshakers hebben een enorm brede kennis in cocktails. Dit betekent dat wat jouw wensen ook zijn, wij ze kunnen waarmaken. Ons gevoel voor smaak en combinaties is feilloos. Zowel authentieke, klassieke cocktails komen bij ons voorbij, als unieke en verrassende cocktails die je nog niet eerder hebt geproefd. Wat wij aanbieden op jouw evenement stemmen we geheel af aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Bij Flying Cocktails houden we ons aan een minimum van in totaal 75 cocktails.

Nee, wij bieden een dienst aan waarbij onze mobiele bar wordt bestuurd door onze cocktailshakers. Wij zijn een all-in cocktail catering die zorgt dat vanaf het begin tot eind alles wordt geregeld. Een losse bar huren zonder personeel is daarom bij ons niet mogelijk.