Cocktail maker inhuren

Stap binnen in de sfeervolle en gastvrije wereld van cocktails! Het inhuren van een cocktail maker voegt een onvergetelijk element toe aan jouw feest of evenement. Ervaar de heerlijke smaak van verse ingrediënten, geniet van verrukkelijke cocktails en dompel jezelf onder in een gastbeleving vol prachtig vakmanschap. Onze getalenteerde cocktail makers weten met hun onweerstaanbare drankjes een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Of je nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of festival organiseert, onze cocktail makers staan klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cocktails en een unieke ervaring. Met meer dan 23 jaar ervaring kun je vertrouwen op onze expertise om een onvergetelijke sfeer te creëren.

cocktail maker inhuren

Let’s start shaking!

Een échte cocktail maker inhuren?

Bij Flying Cocktails bieden we een complete all-inclusive beleving wanneer je een cocktail maker wilt inhuren. Onze cocktail maker kan alleen worden ingehuurd in combinatie met ons totaalpakket.

Wij zorgen voor de beste ingrediënten, materialen en expertise, en garanderen dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven in de wereld van cocktails. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd: ervaren cocktail makers, één of meerdere cocktailbars en alle benodigdheden van topkwaliteit.

Of je nu een kleine bijeenkomst of een groot evenement organiseert, wij stemmen de voorraad, het aantal cocktail makers en de werkruimte volledig af op jouw wensen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de voorraad, wij zorgen ervoor dat alles ruim voldoende aanwezig is. Dankzij onze uitgebreide kennis en passie creëren we hoogwaardige ervaringen die een echt gastvrij gevoel met zich meebrengen.

Wij creëren een unieke beleving

Wil je een cocktail maker inhuren? Wij vinden het geweldig om het publiek te verwennen met cocktails met heerlijke smaakcombinaties en om onze passie voor dit vakmanschap te delen. Waar cocktails geschonken worden, worden ze gedronken. Deze heerlijke drankjes hebben iets magisch en brengen meteen een feestelijke en stijlvolle sfeer op elk feestje of evenement. Bij ons creëer je een unieke beleving voor jouw gasten! We ontwikkelen graag een op maat gemaakt concept op basis van jouw persoonlijke wensen. Elk plan is anders en daarom zetten we graag onze creativiteit in om voor iedereen iets bijzonders neer te zetten. In elk seizoen of thema creëren wij heerlijk bijpassende smaken en een aansluitende ambiance.

Wij werken samen met jouw gasten

Wanneer je een cocktail maker wilt inhuren, zorgen wij ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt en kan genieten van onze verrassende drankjes. We stemmen onze werkwijze af op jouw gasten of het aanwezige publiek en creëren op die manier een geweldige en toegankelijke ervaring voor iedereen. We blijven onszelf vernieuwen en verbeteren, zijn altijd op zoek naar geweldige nieuwe cocktailcombinaties, het ontwikkelen van frisse concepten en het vinden van creatieve manieren om de ultieme sfeer te creëren. Bij ons gebeurt er iets bijzonders.

huren cocktail maker
cocktail maker huren
inhuren cocktail maker

Laat alles aan ons over!

Of je nu een intieme verjaardag viert met vrienden en familie, een grootschalig festival organiseert of een bedrijfsfeest geeft, wij hebben alles wat je nodig hebt om er iets speciaals van te maken. Als je een professionele cocktail maker wilt inhuren die een gezellige, sfeervolle en educatieve cursus of workshop verzorgt, zit je bij Flying Cocktails helemaal goed. Wij delen graag onze kennis en vakmanschap op de meest leuke, sfeervolle en interactieve manier: door spelenderwijs samen heerlijke, klassieke en verrassende smaakcombinaties te creëren.

Een cocktail maker inhuren voor een indrukwekkende ervaring

Wil je jouw feestje of evenement echt speciaal maken door een échte cocktail maker in te huren? Wij bieden een verrassend en uniek concept op maat, afgestemd op jouw wensen voor de dag, avond of zelfs het hele weekend. We bespreken graag met jou wat je van onze uitgebreide service verwacht en informeren je over de verschillende mogelijkheden. Samen stellen we een gepersonaliseerd plan op waar zowel jij als je gasten enthousiast van zullen worden. Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan voor een totaalpakket. Flying Cocktails komt naar je toe met een onvergetelijke ervaring!

Meest gestelde vragen

Je hoeft alleen te zorgen voor een geschikte locatie waar wij onze cocktailbar kunnen plaatsen! De rest van de organisatie wordt volledig door ons verzorgd, zodat je op de dag zelf helemaal ontzorgd bent.

Onze complete cocktailbar, inclusief alle benodigdheden en een of meerdere ervaren cocktail makers, kan worden ingezet voor diverse soorten feesten en evenementen. Of het nu gaat om knusse gelegenheden of grotere evenementen, wij maken er een succes van. Ook bieden we workshops en cursussen aan, waarbij we op een leuke, sfeervolle en leerzame manier onze vakkennis delen en jullie onderdompelen in de wereld van heerlijke én verrassende smaakcombinaties!

De kosten van het inhuren van een cocktail maker met mobiele bar hangen volledig af van de invulling van de werkzaamheden. Aangezien elk evenement volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen, stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Op die manier kun je aangeven wat je precies wilt en ontvang je een gedetailleerd overzicht van de kosten. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal cocktails, cocktail makers, cocktailbars en de afgesproken duur van het evenement.

De keuze van de cocktailbar die we meebrengen, hangt af van het specifieke feest of evenement. We hebben cocktailbars in verschillende formaten, geschikt voor 1 tot 4 cocktail makers achter de bar. Op basis van het publiek en de beschikbare ruimte selecteren we de meest geschikte cocktailbar voor jouw situatie.

Geen zorgen, jouw gasten zullen nooit zonder cocktails komen te zitten. We zorgen altijd dat we voldoende voorraad en benodigdheden bij ons hebben, inclusief een buffer voor de zekerheid. Zodra het afgesproken aantal cocktails is bereikt, brengen we je uiteraard op de hoogte, zodat je kunt beslissen wat we vervolgens kunnen doen. De extra cocktails worden natuurlijk wel in rekening gebracht, maar we overleggen direct over de maximale mogelijkheden, zodat je altijd binnen je budget blijft.

Onze cocktail makers hebben uitgebreide kennis van diverse cocktails! We hebben een uitstekend gevoel voor smaak en combinaties. Bij ons worden zowel klassieke, authentieke cocktails als unieke en verrassende creaties geserveerd die je nog nooit eerder hebt geproefd. Het aanbod wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en het karakter van het feestje of evenement.

Bij Flying Cocktails hanteren we een minimumvereiste van in totaal 75 cocktails wanneer je een cocktail maker bij ons wilt inhuren.

Het is niet mogelijk om alleen een cocktailbar bij ons te huren zonder ons professionele personeel. Onze ervaren cocktail makers zijn niet alleen bedreven in het maken van cocktails, maar ze dragen ook bij aan de levendige sfeer en interactie met jouw gasten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt, zodat jij volledig kunt ontspannen en genieten van de dag of avond.