Cocktail shaker inhuren

Ontdek de betoverende wereld van cocktails met ons! Een cocktail shaker inhuren geeft een onvergetelijke toevoeging aan jouw feest of evenement. Ervaar de smaak van verse ingrediënten, geniet van heerlijke cocktails en laat je onderdompelen in een onvergetelijke gastbeleving vol prachtig vakmanschap. Onze getalenteerde cocktail shakers weten met hun onweerstaanbare drankjes een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Of je nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of festival organiseert, onze cocktail shakers staan klaar om jouw feestje of evenement naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cocktails en een speciale beleving. Al meer dan 23 jaar kun jij onze ervaren cocktail shakers inhuren voor het creëren van een heerlijke sfeer.

cocktail shaker inhuren

Let’s shake some cocktails!

Een cocktail shaker inhuren die werkelijk alles kan!

Bij Flying Cocktails bieden we een complete all-inclusive beleving als jij een cocktail shaker wilt inhuren. Onze cocktail shaker kun je enkel inhuren in combinatie met ons totaalpakket. Wij brengen de beste ingrediënten, materialen en expertise, en zorgen ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven in de wereld van cocktails. Alles is tot in de puntjes geregeld: echte cocktail shakers, een of meerdere cocktailbars en alle high-end benodigdheden.

Of je nu een kleine bijeenkomst of een groot evenement organiseert, wij stemmen de voorraad, het personeel en de werkruimte volledig af op jouw wensen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de voorraad, wij zorgen dat alles ruim voldoende aanwezig is. Dankzij onze uitgebreide kennis en uitgesproken passie creëren we hoogwaardige ervaringen met een gastvrij gevoel. Wil jij dat Flying Cocktails naar je toe komt? Dan hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Een unieke beleving

Wil jij een cocktail shaker inhuren? Wij vinden het geweldig om het publiek te verwennen met cocktails met heerlijke smaakcombinaties en onze passie voor dit vakmanschap te delen. Waar cocktails geschonken worden, worden ze gedronken. Deze heerlijke drankjes hebben iets magisch en brengen meteen een feestelijke sfeer op elk feestje of evenement. Wij creëren een unieke beleving voor jouw gasten! We ontwikkelen graag een uniek op maat gemaakt concept op basis van jouw persoonlijke wensen. Elk plan is anders; daarom zetten we graag onze creativiteit in om elke keer weer iets speciaals neer te zetten.

Volledig afgestemd op jouw gasten

Als jij een cocktail shaker wilt inhuren, zorgen wij ervoor dat jouw publiek zich thuis voelt. We stemmen onze werkwijze af op jouw gasten of het publiek en creëren op basis daarvan een geweldige en toegankelijke ervaring voor iedereen. We blijven onszelf vernieuwen en verbeteren, en zijn altijd op zoek naar geweldige nieuwe cocktailcombinaties, het ontwikkelen van frisse concepten en het vinden van creatieve manieren om de ultieme sfeer neer te zetten. Wij doen iets bijzonders.

inhuren cocktail shaker
cocktail shaker huren
huren cocktail shaker

Wij komen naar je toe!

Of het nu gaat om een intieme verjaardag met vrienden en familie, een grootschalig festival of een bedrijfsfeest, wij hebben alles in huis om er een speciale draai aan te geven. Wil jij een échte cocktail shaker inhuren die een gezellige, sfeervolle en leerzame cursus of workshop verzorgt? Wij delen graag onze kennis en ons vakmanschap op de leukste manier die er is: spelenderwijs! Samen vullen we een middag of avond met het maken van heerlijke, klassieke én verrassende smaakcombinaties.

Cocktail shaker inhuren met passie voor ons prachtige vak

Wil je jouw feestje of evenement helemaal compleet maken met een cocktail shaker? We zorgen voor een verrassend en uniek concept op basis van jouw wensen voor de dag, avond of zelfs het hele weekend. We bespreken samen wat je van onze uitgebreide service verwacht en informeren je graag over de mogelijkheden. We stellen een gepersonaliseerd plan op waar zowel jij als je publiek enthousiast van zullen worden. Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan voor een totaalpakket. Flying Cocktails komt naar jou toe!

Meest gestelde vragen

Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen voor een geschikte locatie waar wij onze cocktailbar kunnen plaatsen! De rest wordt volledig door ons verzorgd, zodat je op de dag zelf helemaal ontzorgd bent.

Onze complete cocktailbar, inclusief alle benodigdheden en een of meerdere vakkundig cocktail shakers, kan worden ingezet voor diverse soorten feesten en evenementen. Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grootschalige festiviteiten, wij hebben de expertise om het tot een succes te maken. Bovendien bieden we ook workshops en cursussen aan om op een leuke en interactieve manier onze kennis te delen en jullie onder te dompelen in de wereld van heerlijke én verrassende smaakcombinaties!

Aangezien elk evenement volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen, stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Op die manier kun je aangeven wat je precies wilt en ontvang je een gedetailleerd overzicht van de kosten. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal cocktails, cocktail shakers, cocktailbars en de afgesproken duur van het evenement.

De keuze van de cocktailbar die we meebrengen, is afhankelijk van het specifieke feest of evenement. We hebben verschillende formaten cocktailbars, geschikt voor 1 tot 4 cocktail shakers achter de bar. Op basis van de grootte van het publiek en de beschikbare ruimte selecteren we de meest geschikte cocktailbar voor jouw situatie.

Geen zorgen, jouw gasten zullen nooit zonder cocktails komen te zitten. We zorgen er altijd voor dat we voldoende voorraad en benodigdheden bij ons hebben, inclusief een buffer voor eventuele extra vraag. Zodra het afgesproken aantal cocktails is bereikt, brengen we je uiteraard op de hoogte, zodat je kunt beslissen wat we vervolgens kunnen doen. Extra cocktails worden apart in rekening gebracht, en het maximale extra bedrag wordt tijdens het evenement besproken, zodat je altijd binnen je budget blijft.

Onze cocktail shakers hebben uitgebreide kennis van diverse cocktails. Wat je ook wenst, wij kunnen het voor je maken. We hebben een uitstekend gevoel voor smaak en combinaties. Bij ons worden zowel klassieke, authentieke cocktails als unieke en verrassende creaties geserveerd die je nog nooit eerder hebt geproefd. Het aanbod wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en het karakter van het feestje of evenement.

Bij Flying Cocktails hanteren we een minimum van in totaal 75 cocktails.

Bij Flying Cocktails bieden we een complete service aan, waarbij onze ervaren cocktail shakers de bar bedienen. We nemen graag alle aspecten van de cocktailbar zelf op ons, zodat jij kunt ontspannen en genieten van het evenement. Daarom is het niet mogelijk om alleen de bar bij ons te huren zonder ons professionele personeel. Ons doel is om jou een unieke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.