Cocktail workshop

Of je nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een verjaardagsfeest organiseert, onze interactieve workshops bieden een unieke ervaring waarbij je leert om je favoriete cocktails te maken onder begeleiding van onze ervaren mixologist.

Onze workshops kunnen plaatsvinden, bij jou thuis, in jouw achtertuin of op een andere door jou gekozen locatie.  Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste locatie aan te geven, en wij zorgen voor de rest. We brengen alle benodigde materialen en ingrediënten mee, zodat jij je volledig kunt concentreren op het leren en genieten van de cocktail workshop.

Shake it till you make it!

Onze cocktail workshops zijn zowel leerzaam als vermakelijk. Gedurende 1,5 tot 2 uur dompelen we je onder in de smakelijke wereld van cocktails, waarbij we je de basisprincipes van het mixen, schenken en garneren bijbrengen.

Onze ervaren mixologists delen hun kennis en geven je waardevolle tips en tricks om de perfecte cocktail te creëren. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, onze workshops zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van heerlijke cocktails en mocktails.

Boek nu jouw cocktail workshop

Ben je klaar om de kunst van het cocktailen te leren en een onvergetelijke ervaring te beleven? Reserveer vandaag nog jouw cocktail workshop vanaf 37,50 bij Flying Cocktails. Neem contact met ons op en laat ons weten wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Ons team staat klaar om jou en jouw groep een interactieve en smaakvolle workshop te bezorgen.