Cocktailbar aan huis

Organiseer jij een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of misschien zelfs een groot festival? Dan komen wij naar je toe met onze cocktailbar aan huis om je gasten of publiek onder te dompelen in de wereld van cocktails! Onze écht cocktailshakers maken heerlijke drankjes op een hoogstaand niveau met ontzettend veel plezier. En dat zie je ervan af.

Bij Flying Cocktails zetten we een unieke gastbeleving neer met ons prachtige vakmanschap. We toveren al 23 jaar een lach op ieders gezicht met onze kunsten en onweerstaanbare cocktails. Authentieke én vernieuwende, unieke cocktails behoren tot onze brede specialiteit.

cocktailbar aan huis inhuren

Let’s start shaking!

Jouw persoonlijke cocktailbar aan huis

Wil jij een cocktailbar aan huis voor een speciale gelegenheid? Bij Flying Cocktails zetten we een all-in-house beleving neer, waarbij jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Dankzij onze uitgebreide kennis en authentiek vakmanschap bieden we hoogwaardige ervaring met een écht gevoel van gastvrijheid.

Wij komen naar je toe met de beste producten en materialen, en zorgen van begin tot eind voor een topervaring voor jouw gasten in de wereld van cocktails. Alles wordt geregeld: echte cocktailshakers, een cocktailbar aan huis (of zelfs meerdere, dat is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen) en alle benodigdheden.

Of je nu een kleine bijeenkomst of een groter evenement op de planning hebt staan, wij komen met plezier naar je toe. We stemmen de voorraad, het aantal cocktailshakers en de benodigde ruimte volledig af op jouw visie. Eén ding is zeker: we zorgen dat jouw gasten niks te kort komen.

Passie en vakmanschap

Wij maken met plezier cocktails van hoge kwaliteit, de passie spat van ons vakmanschap af. Wij zetten iets bijzonders neer. Een cocktailbar aan huis heeft dan ook een onweerstaanbare sfeer om zich heen hangen: waar ze worden geschonken, zullen ze altijd graag gedronken worden. Heerlijke cocktails met verse ingrediënten geven elk feestje een speciale, feestelijke sfeer. Onze cocktailshakers creëren een unieke ervaring voor jouw gasten. Ieders wens is persoonlijk. Daarom ontwikkelen wij altijd een uniek concept aan de hand van jouw visie voor deze dag. Wij zetten onze creativiteit graag in om jou en de gasten helemaal te verrassen.

Een complete cocktailbar aan huis

Wij leggen jouw gasten compleet in de watten. Onze ervaren cocktailshakers voelen het publiek goed aan en creëren aan de hand hiervan een fantastische ervaring op een bereikbare wijze. Bij Flying Cocktail vinden we vernieuwing en verbetering belangrijk. Met onze uitgebreide kennis van smaak en beleving blijven we onszelf vernieuwen met unieke cocktails, het ontwerpen van nieuwe concepten en het zoeken naar creatieve manieren om de ultieme ervaring te bieden met onze cocktailbar aan huis. Wij vinden dit de leukste uitdaging die er is.

cocktailbar aan huis huren
cocktailbar aan huis
huren cocktailbar aan huis

Wij staan voor je klaar

Welk feestje of evenement jij ook in gedachte hebt, wij komen naar je toe! Een gezellige verjaardag met vrienden en familie in de achtertuin, een bedrijfsfeestje of zelfs een festival: wij geven een speciale draai aan elke gelegenheid. Ook leiden we interessante workshops waarbij we onze kennis en ons vakmanschap op de leukste manier overbrengen: door het jullie zelf te laten doen! Samen gaan we een gezellige middag of avond tegemoet, waarbij de gasten meegenomen worden in de betoverende wereld van heerlijke cocktails. Hierbij verdiepen we onszelf zowel in klassieke cocktails, als in nieuwe en unieke smaakcombinaties.

Een all-in-house cocktailbar aan huis!

Is een cocktailbar aan huis de perfecte finishing touch voor jouw feestje of evenement? Op basis van jouw wensen voor die dag, avond of zelfs het hele weekend zorgen wij voor een verrassend en uniek concept. We bespreken samen wat je verwacht en wenst, en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. We stellen een gepersonaliseerd plan op waar zowel jij als je publiek blij van zullen worden. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het complete plaatje. Let’s start shaking!

Meest gestelde vragen

Het enige wat je hoeft te regelen, is dat we een geschikte locatie hebben om onze cocktailbar neer te zetten! De rest wordt volledig door ons verzorgd, zodat je op de dag zelf niets hoeft te doen.

Onze cocktailbar, inclusief alle benodigdheden en voldoende personeel, kan worden ingezet voor allerlei soorten gelegenheden. Of het nu gaat om kleine feestjes of grote evenementen, wij weten er raad mee. Daarnaast organiseren we ook graag workshops en cursussen om onze kennis op een leuke en interactieve manier over te brengen!

Aangezien elk evenement uniek is en volledig op basis van jouw persoonlijke wensen wordt vormgegeven, stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Op die manier kun je aangeven wat je graag zou willen en ontvang je een gedetailleerd overzicht van de kosten. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal cocktails, cocktailshakers, cocktailbars en de afgesproken tijdsduur.

De keuze van de cocktailbar die we meenemen, hangt af van het specifieke feestje of evenement. We hebben diverse cocktailbars met capaciteit voor 1 tot 4 personen achter de bar. Op basis van de grootte van het publiek en de beschikbare ruimte selecteren we de meest geschikte cocktailbar aan huis voor jou.

Geen zorgen, jouw gasten zullen nooit zonder cocktails komen te zitten. We zorgen er altijd voor dat we voldoende producten en benodigdheden bij ons hebben, waarbij we ook rekening houden met een eventuele uitloop. Zodra het afgesproken aantal cocktails is bereikt, laten we je het uiteraard weten, zodat je kunt aangeven wat we hierna kunnen doen. Extra cocktails worden apart in rekening gebracht; het maximale extra bedrag wordt besproken tijdens het evenement zodat je altijd binnen jouw budget blijft.

Onze cocktailshakers hebben een uitgebreide kennis van cocktails. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen ze waarmaken. We hebben een feilloos gevoel voor smaak en combinaties. Bij ons komen zowel authentieke, klassieke cocktails als unieke en verrassende cocktails voorbij die je nog nooit eerder hebt geproefd. We stemmen ons aanbod op jouw evenement volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Bij Flying Cocktails hanteren we een minimumaantal van in totaal 75 cocktails.

Nee, wij bieden een complete service aan, waarbij onze bar wordt bediend door onze eigen ervaren cocktailshakers. Wij regelen alles voor je en bieden je dankzij onze cocktailshakers een unieke ervaring. Daarom is het niet mogelijk om alleen een bar bij ons te huren zonder ons professionele personeel. Ons doel is ervoor zorgen dat je kunt ontspannen en genieten van het evenement, terwijl wij alle aspecten van de cocktailbar aan huis op ons nemen!