Festivals & Events

Wij zijn experts op het gebied van cocktaildiensten voor festivals en evenementen, of ze nu klein of groot zijn. Wij bieden een uitgebreid scala aan cocktailcatering opties aan, inclusief professioneel barpersoneel en een cocktailbar die de perfecte sfeer creëert voor jouw evenement.

Of je nu een muziekfestival, bedrijfsevenement, beurs of een ander speciaal evenement organiseert, wij passen onze diensten aan om perfect aan te sluiten bij jouw behoeften.

Flexibele Cocktailcatering

Bij Flying Cocktails begrijpen we dat elk festival en evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele cocktailcateringpakketten die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een complete cocktailbar met een uitgebreid assortiment drankjes of een meer compacte mobiele bar voor een intiemere setting, wij hebben de oplossing voor jou.

Cocktailshakers van de bovenste plank

Ons ervaren en vriendelijke cocktail shakers zijn de sleutel tot een succesvolle cocktailervaring op jouw festival of evenement. Ze zijn niet alleen bekwaam in het mixen en serveren van cocktails, maar ook in het creëren van een levendige en gezellige sfeer die jouw gasten zal betoveren. Met Flying Cocktails hoef je je geen zorgen te maken over het inhuren en trainen van je eigen personeel. Wij nemen die taak graag van je over, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van jouw evenement.

Vraag een offerte aan

Ben je klaar om jouw festival of evenement naar een hoger niveau te tillen met onze professionele cocktaildiensten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat jouw plannen en verwachtingen zijn. Ons team staat klaar om samen met jou de perfecte cocktailervaring te creëren die jouw gasten nog lang zullen herinneren.