Mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbars met verse ingrediënten, heerlijke dranken en échte cocktailshakers die elk publiek een fantastische gastbeleving bezorgen, komen naar je toe! Wij brengen elk publiek in aanraking met de vrolijke en ambachtelijke wereld van cocktails en toveren met ons vakmanschap een lach op ieders gezicht. Een cocktailbar inhuren zorgt voor een heerlijke sfeer: jouw publiek voelt zich helemaal in de watten gelegd.

Heb jij een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of festival op de planning staan en wil jij op deze dag drankjes op een hoogstaand niveau kunnen bieden? Onze mobiele cocktailbar rijdt al 23 jaar naar elk publiek toe voor het maken van authentieke én unieke cocktails!

mobiele cocktailbar

Let’s shake some cocktails!

Wil jij een mobiele cocktailbar huren?

Onze mobiele bar huren met personeel geeft je een echte all-in-house beleving. Onze ervaren cocktailshakers zorgen voor een heerlijk gastvrij gevoel en verblijden elk publiek met een high-end ervaring. Onze brede kennis in de wereld van cocktails zorgt ervoor dat jij deze dag niks om handen hebt. Wij regelen alles voor je! Wij komen naar je toe en nemen de beste producten en materialen met ons mee.

Alles wordt voor je geregeld: een (of meerdere) stijlvolle mobiele cocktailbar met echte cocktailshakers, verse ingrediënten en prachtige dranken. Je kunt ons benaderen voor zowel grote als kleine bijeenkomsten, wij stemmen de voorraad, de nodige werkruimte en het ervaren personeel simpelweg af op jouw persoonlijke wensen.

Heerlijke cocktails en écht vakmanschap

Onze passie voor cocktails is waarom we jaren geleden zijn begonnen met het uitoefenen van dit prachtige vakmanschap. Wij hebben plezier in wat we doen en brengen dit graag over op alle gasten en elk publiek. Cocktails hebben een speciale sfeer over zich heen hangen wat jouw evenement gelijk feestelijk en stijlvol maakt. De unieke beleving die wij creëren voor jouw feestje of evenement wordt volledig vormgegeven aan de hand van jouw persoonlijke wensen. We ontwikkelen voor elke opdracht een uniek concept. Elk plan is anders en wij vinden het ontzettend leuk om hier onze creativiteit voor in te zetten. En weet je nog niet precies wat je zou willen? Dan denken we graag met je mee en komen we met leuke voorstellen voor het inhuren van een cocktailbar!

Een stijlvolle mobiele cocktailbar inhuren

Onze mobiele cocktailbar met personeel kun je huren voor elk evenement. Wij zorgen namelijk dat onze invulling van deze dag helemaal is afgestemd op jouw gasten. Onze cocktailshakers voelen het publiek aan en creëren voor iedereen een fantastische ervaring op een toegankelijke wijze. Flying Cocktails blijft zichzelf vernieuwen en verbeteren, en zet altijd iets bijzonders neer. Wij combineren nieuwe combinaties in cocktails met unieke concepten en zijn altijd op zoek naar een creatieve manier om jou de ultieme cocktailervaring te bieden. Dit is voor ons de leukste uitdaging die er is, en dat merk je.

mobiele cocktailbar huren
mobiele cocktailbar inhuren
huren mobiele cocktailbar

Wij regelen het voor je

Een mobiele cocktailbar inhuren is absoluut mogelijk voor elk feestje of evenement. Organiseer je een gezellige verjaardag in de achtertuin, een bedrijfsfeestje voor al je medewerkers of een groot festival met duizenden bezoekers? Wij geven er een speciale draai aan. Ook zijn onze ervaren cocktailshakers in te huren voor een gezellige workshop of cursus. Hierbij delen wij onze geheimen met jullie op de allerleukste manier: jullie gaan zelf cocktails maken! Vergaar de nodige kennis waardoor jij thuis ook de heerlijkste cocktails kunt maken voor jezelf en je gasten. Samen maken we er een gezellige middag of avond van waarbij je kunt genieten van smakelijke klassieke én unieke cocktails, gemaakt met verse ingrediënten.

Onze mobiele cocktailbar komt naar je toe!

Maken onze cocktailshakers jouw feestje of evenement helemaal af? Dan regelen we dat met plezier. Bij ons kun je een mobiele bar huren met personeel: aan de hand van jouw wensen voor deze dag, avond of zelfs weekend zorgen wij voor een verrassend en uniek concept. Bespreek al je wensen en verwachtingen met ons, zodat wij je precies de service kunnen bieden die je voor je ziet. Wij kunnen niet wachten om te beginnen aan een gepersonaliseerd plan voor jou! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan voor het totale plaatje. Onze mobiele cocktailbar komt naar je toe voor een echte all-in beleving!

Meest gestelde vragen

Jij wordt geheel ontzorgd! Het enige waar je voor moet zorgen is een plek om de mobiele cocktailbar neer te zetten. Daarna heb jij de hele dag niks meer om handen.

Je kunt een mobiele bar huren met personeel voor elke gelegenheid. Wij weten raad met feestjes en evenementen van elk formaat en met elke doelgroep.

Aangezien elk evenement uniek is en de invulling volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, stellen wij graag een gepersonaliseerde (en vrijblijvende!) offerte voor je op. Op deze manier kun je bij ons aangeven wat jouw specifieke wensen zijn en ontvang je een gedetailleerd overzicht van de geschatte kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal gewenste cocktails, cocktailshakers, bars en de duur van het feestje.

De keuze voor de bar die we naar jouw feestje of evenement brengen, wordt bepaald door de specifieke omstandigheden. We beschikken over verschillende cocktailbars, met een bezetting van 1 tot 4 personen achter de bar. Op basis van de grootte van het publiek en de beschikbare ruimte selecteren we de meest geschikte bar voor jouw gelegenheid.

Ongeacht wat er gebeurt, zorgen we er altijd voor dat jouw gasten niet zonder cocktails komen te zitten. We nemen voldoende voorraad en benodigdheden mee en we houden rekening met een eventuele uitloop. Zodra het afgesproken aantal cocktails is bereikt, informeren we je, zodat je kunt aangeven wat je zou willen. Extra cocktails worden apart in rekening gebracht en het maximale extra bedrag kan tijdens het evenement besproken worden, zodat je altijd binnen jouw budget blijft.

Onze cocktailshakers hebben een uitgebreide kennis in het maken van prachtige dranken. Hierdoor kunnen we altijd aan jouw specifieke wensen voldoen! Onze expertise op het gebied van smaken en combinaties is ongeëvenaard. We presenteren zowel authentieke, klassieke cocktails als unieke en verrassende creaties die je nog nooit eerder hebt geproefd. We stemmen ons aanbod volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Wij houden ons aan een minimum van in totaal 75 cocktails.

Helaas is het niet mogelijk om bij ons alleen een bar te huren zonder personeel. Wij bieden een uitgebreide dienst waarbij onze cocktailshakers de mobiele bar bedienen. Als een all-in cocktailcatering zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind wordt verzorgd.